Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Αλήθεια, εσείς πώς ξεντύνετε το παιδί σας από μία μπλούζα με κουκούλα;




 "ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ."

Μια φράση χιλιοειπωμένη από πολλές μαμάδες που έχουν επισκεφτεί το κατάστημα μας. Και παρά το γεγονός ότι η μαμά ίσως να ήθελε να πάρει μπλούζα με κουκούλα, για να είναι το παιδί πιο ζεστό, η αλήθεια είναι πως καταλήγει σε μπλούζες με γιακά πόλο, με λαιμόκοψη, γιατί τα περισσότερα παιδιά δεν θέλουν την κουκούλα. (Βέβαια μπορεί να μην την θέλουν γιατί απλά είναι Δευτέρα, ας πούμε, αλλά ας το προσπεράσουμε αυτό. :)

Αναρωτηθήκαμε λοιπόν γιατί αντιδρούν τα παιδιά, και καταλήξαμε τελικά ότι ο λόγος ήταν κυρίως ένας.

Εσείς αλήθεια πως βγάζετε από το παιδί την μπλούζα με την κουκούλα;

Τα περισσότερα παιδάκια δεν επιθυμούν την κουκούλα γιατί κατά την αφαίρεση της μπλούζας όλο και κάπου σκαλώνει το θέμα. Λίγο στα αυτιά, λίγο στη μύτη  :) 

Το παιδί δυσανασχετεί και έτσι απορρίπτει την μπλούζα με κουκούλα τελικά.

Ο πλέον εύκολος τρόπος λοιπόν αφαίρεσης της μπλούζας έπειτα από αμέτρητες δοκιμές που έκανα στους γιούς μου, είναι ο εξής:

Φοράμε την κουκούλα στο παιδί, αφαιρούμε πρώτα τα μανίκια και μετά τραβάμε την κουκούλα προς το επάνω για να αφαιρέσουμε την μπλούζα. Αν δεν φορέσει το παιδί την κουκούλα για να του προστατέψει στην ουσία τα αυτάκια ο όγκος που θα δημιουργηθεί γύρω από το λαιμό θα κάνει την αφαίρεση της μπλούζας δυσκολότερη. 

Δοκιμάστε το την επόμενη φορά και ελπίζω να βρείτε χρήσιμη την συμβουλή μου! 

Καλή δύναμη και υπομονή!

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου